Maan vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike - perustettu 1932

Rengastalo Oy Puh. (09) 454 2670  info@rengastalo.fi
Ota yhteyttä
Yritysesittely
Toimitusehdot
      
   
 
 

Räätälöinti

Tällä sivulla esittelemme kuvia asiakkaillemme yksilöllisesti räätälöidyistä tuotteista. Räätälöity tuote on tarkoitukseen paras ratkaisu, eikä se edes maksa kohtuuttomasti - kannattaa kysyä, soita 09-4542670.

Näin asiakkaamme ovat hyötyneet ratkaisuistamme

MaitolaatikkokärryAsiakas ajaa maidonjakeluautoa Helsingin ydinkeskustassa, paikoissa, joissa ei voi käyttää rullakoita. Maitolaatikko on isohko, jolloin niitä ei mahdu kuin 2-3 tavalliseen nokkakärryyn. Jakelun tehokkuuden kannalta asiakas toivoi isoa kärryä, johon mahtuisi jopa 6 maitolaatikkoa.  Iso kuorma tarkoittaa myös että kärryn tasapaino muuttuu. Rengastalo suunnitteli ja valmisti erikoisleveän ja –korkean kärryn täsmälleen kuuden maitokorin mitoille. Lisäksi kärryyn laitettiin isot ja kantavat pyörät niin, että kärryyn saatiin hyvä tasapaino. Asiakas on erittäin tyytyväinen kärryynsä, koska se lisää hänen kapasiteettiaan merkittävästi.

Jäteastian alusvaunuAsiakas käyttää SULO 240 ja SULO 660-jäteastioita, erilaisille jätteille. Astioille on tyhjennysasema, jossa automaatti tarttuu jäteastiaan ja tyhjentää sen puristimen kautta jätekonttiin. Rengastalo suunnitteli ja valmisti SULO-jäteastioille alustavaunut, jotka kytketään toisiinsa niin, että trukki voi vetää useita jäteastioita kerrallaan. Alustavaunun ratkaisun vuoksi automaatti voi nostaa jäteastian pois alustasta tyhjennystä varten ja palauttaa sen sinne, jolloin jätteiden käsittely on merkittävästi tehostunut. Enää ei tarvitse käsitellä jäteastioita erikseen käsin. Nyt useampi asiakas on päätynyt samaan ratkaisuun.

PaperirullavaunuKansainvälisesti toimivalla asiakkaalla on erikoislomakepaino. Siellä käytetään paperirullia, jotka ovat vähän toista metriä pitkiä ja vajaan metrin halkaisijaltaan. Paperirulla painaa lähes 600 kg.  Kätevin ja edullisin tapa siirtää paperirullat varastosta painokoneille on käyttää tarkoitukseen suunniteltua vaunua, jonka Rengastalo suunnitteli ja valmisti asiakkaan tarpeiden mukaan.  Suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon rullien mitat ja vaunun tukevuus ja ketteryys. Näin varmistetaan, että työt voidaan tehdä turvallisesti ja ergonomisesti. Mm. rullien vieriminen turvallisesti vaunulle ja sieltä pois, sekä pysyminen vaunulla ilman aikaa vievää sidontaa olivat tärkeitä asiakastarpeita.

 

Autamme Sinua löytämään oikean ratkaisun käyttötarkoitukseesi

Tilauksesta valmistamme juuri Sinulle sopivan kuljetusvälineen, kärryn, vaunun, tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti. Materiaalin käsittelyvälineet ovat erikoisalaamme. Pitkät perinteemme, kokemuksemme ja ammattitaitomme ovat käytettävissäsi.

Ota yhteyttä!