Kantovaljaat

Rengastalosta löydät laadukkaat ja ergonomiset nostovaljaat sekä kantovaljaat. Meiltä löydät parhaat kantovaljaat ammattilaisille päivittäiseen käyttöön. Meiltä myös pianovaljaat pianon kuljettamiseen. Tule tutustumaan ja testaamaan nostovaljaitamme myymälään tai tilaa verkosta.

Kotimuuttoihin - Shoulder Dolly-nostovaljaat kahdelle – nosta helposti, turvallisesti ja tehokkaasti

Mukavat ristivaljaat, jotka sopivat erinomaisesti kotimuuttoon ja vastaaviin, jopa ammattikäyttöön. Leveät ristivyöt tasaavat kuorman hartioilla. Helppo pukea ja käyttää. Myyntipakkauksessa on mukana kahdet ristivaljaat, joissa on leveä kantoliina ja terässoljet valmiina. Kantoliinojen kantavuus on 370 kg.

Strap & Lift Pro -nostovaljaat – Parhaat kantovaljaat ammattikäyttöön

Strap & Lift Pro -nostovaljaiden istuvuus on erinomainen, mikä tekee myös niiden käytön turvalliseksi. Selkä pysyy suorana ja kuorma kohdistuu sinne, minne pitääkin. Nostovaljaat soveltuvat kaikille päivittäin taakkoja kantaville. Nostovaljaiden patentoitu tekniikka jakaa kuorman hartioille ja jaloille niin, että taakka tuntuu kevyemmältä ja kädet jäävät vapaiksi esimerkiksi ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Nostovaljaat soveltuvat kaikille kehotyypeille, ja niissä on pehmustettu liiviosa.

Valikoimamme

Hinnat alv0%