Rengastalo Oy

Rengastalo Annankadulla 1930-luvulla

Rengastalolla on pitkät ja kunniakkaat perinteet ja olemme Suomen vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike. Pian 90 vuotta sitten vuonna 1932 Harry Siikava perusti O.Y. Siikava & Kump -nimisen yrityksen, joka sittemmin sai nimekseen Rengastalo. Nimestämme huolimatta emme myy autonrenkaita vaan valikoimamme käsittää erilaisia kuljetusvälineitä monien eri toimialojen tarpeisiin.

 

Vuosikymmenten saatossa olemme toimittaneet maitokärryjä maatiloille, nostovaunuja tuotantolaitoksille ja erikoistuotteita sairaaloihin. Nykyisin vastaamme lukuisilla eri aloilla toimivien yritysten erityistarpeisiin ja palvelemme mm. kuljetus- ja muuttoliikkeitä, rakennusalaa ja auto- ja rengasliikkeitä. Oman tuotantomme kuljetusvälineet ovat oman suunnittelutyömme tulosta ja valmistettu Suomessa. Kotimaisen valmistuksen myötä voimme olla varmoja siitä, että laatu ja toiminnallisuus vastaavat suomalaisten käyttäjien tottumuksia ja odotuksia. Löydät valikoimistamme nokkakärryt, varastokärryt, rengaskärryt ja muut erikoiskärryt kaikenlaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin.

Oman tuotantomme lisäksi tuomme maahan mm. huippulaatuisia Expresso-alumiinikärryjä Saksasta ja japanilaisia PreStar-lavavaunuja. Molemmat ovat markkinajohtajia omissa maissaan ja kansainvälisesti erittäin haluttuja laatutuotteita.

Saksalaiset akkukäyttöiset CargoMaster-porraskiipijät ovat nekin käytettävyydeltään ja turvallisuudeltaan ehdotonta maailman huippua.

Meillä on myös kattava valikoima kaluste- ja teollisuuspyöriä eri valmistajilta. Pyörävalikoimamme on kokonaisuudessaan maan suurimpia.

 

Autamme asiakkaitamme löytämään yhä parempia ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olemme sekä kiitollisia että ylpeitä siitä, että alan johtavat yritykset ja ammattilaiset kääntyvät puoleemme hakiessaan uusia ratkaisuja.

 

Tällä sivustolla esitellyt tuotteet kuuluvat vakiotuotevalikoimaamme, mutta tilauksesta valmistamme juuri sinulle sopivan kuljetusvälineen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Napsauttamalla kohtaa Räätälöinti pääset katsomaan joitakin esimerkkejä asiakkaillemme mittatilaustyönä tekemistämme tuotteista.

Alan johtavana yrityksenä tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme alan parhaat laatutuotteet ja parasta asiakaspalvelua. Hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla sijaitsevat ajanmukaiset toimitilamme auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme sujuvasti ja laadukkaasti. Pitkät perinteemme, kokemuksemme ja ammattitaitomme antavat meille mahdollisuuden palvella sinua entistä paremmin.

Rengastalo teollisuuspyörät ja kuljetusvälineet

Rengastalo Oy

Rengastalo on kuljetusvälineiden erikoisliike Malmilla. Myymme,

maahantuomme ja valmistamme Suomessa ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita kuljetusvälineitä.

#rengastalo #nokkakarry

Myymälän aukioloajat

 

Ma–ke klo 8–16

To klo 8–18

Pe klo 8–16

Verkkokauppa 24/7

www.rengastalo.fi

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Yhteystiedot

 

info@rengastalo.fi

09 454 2670

Kirkonkyläntie 35

(navigaattori Tukkisillankuja 2)

00700 Helsinki

www.nokkakarry.fi

Tilaukset

 

Myymälästä

Verkkokaupasta

Sähköpostilla

Soittamalla

Chatista

© 2021 Rengastalo Oy