Multi Trolley - käänteentekevä siirtoväline

Multi Trolley mullistaa raskaiden ja suurten esineiden, kuten huonekalujen, siirtämisen. Multi Trolley varmistaa ergonomisen työtavan, kun se yhdistetään vaunuun, jolla voit kuljettaa yksin vaikkapa pöydän, sängyn tai sohvan. Kiinnität vain vaunun kalusteeseen ja kallistat sen pyörilleen yksinkertaista ja helppoa siirtoa varten. Kirjaimellisesti käänteentekevä kokonaisuus!

Multi Trolley tarjoaa ennennäkemätöntä ergonomiaa. Rasitusvammojen riski vähenee ja työsi tehostuu, kun selviät itse kahden ihmisen taakasta ilman raskaita nostoja.

Multi Trolleyn työturvallisuus merkitsee myös kustannustehokkuutta. Työnantajalle voi koitua ajan mittaan huomattavia säästöjä, kun nosto- ja kantotöistä aiheutuvat sairauspoissaolot vähenevät. Parhaiden keksintöjen tapaan Multi Trolley on yksinkertainen. Vaunussa on lukittavat pyörät ja se kantaa kerralla jopa 250 kg:n painon. Alustan ja säädettävien tukitolppien suojaukset säästävät arvokasta kuormaasi kolhuilta ja naarmuilta. Tyylikäs ja kevyt Multi Trolley -vaunu on punaista, kiiltävää eloksoitua alumiinia. Valitse oma Multi Trolley -mallisi: ketterä Standard tai monipuolisempaan käyttöön suunniteltu Worker. Workerissa on leveämpi runko, isommat pyörät ja toiset 56 cm:n tolpat vakiona.

 

Multi Trolley on ruotsalaisen muuttopalveluyrittäjä Peder Jensenin keksintö, joka on saanut runsaasti myönteistä huomiota useissa kansainvälisissä innovaatiokilpailuissa. Kun kokeilet Multi Trolleytä itse, huomaat miksi.

Voit tutustua turvalliseen ja sujuvaan Multi Trolley -työnkulkuun ja moniin eri käyttötapoihin tältä sivulta löytyvien videoiden kautta.

Multi Trolley

Multi Trolley

HintaAlkaen 437,00 €

Esitteet

Rengastalo Oy

Rengastalo on kuljetusvälineiden erikoisliike Malmilla. Myymme,

maahantuomme ja valmistamme Suomessa ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita kuljetusvälineitä.

#rengastalo #nokkakarry

Myymälän aukioloajat

 

Ma–ke klo 8–16

To klo 8–18

Pe klo 8–16

Verkkokauppa 24/7

www.rengastalo.fi

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Yhteystiedot

 

info@rengastalo.fi

09 454 2670

Kirkonkyläntie 35

(navigaattori Tukkisillankuja 2)

00700 Helsinki

www.nokkakarry.fi

Tilaukset

 

Myymälästä

Verkkokaupasta

Sähköpostilla

Soittamalla

Chatista

© 2021 Rengastalo Oy