top of page

Muuttovälineet - Turvallista ja vaivatonta siirtämistä

Apuvälineet muuttoihin ja tavaroiden siirtoon: Helppoa ja nopeaa muuttamista

Rengastalosta löydät muuttopalvelujen tarpeisiin sopivia laadukkaita muuttovälineitä ja siirtotarvikkeita. Valikoimastamme löytyy tehokkaita ja ergonomisia tuotteita muuttoihin ja siirtoihin, kuten erilaisia nostovaljaita, sidontaliinoja, kaapinsiirtokärryjä, työhanskoja ja muita tarvikkeita. Kaikki tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja ovat turvallisia ja kestäviä.

Multi Trolley – tehokkaaseen ja ergonomiseen isojen tavaroiden siirtoon

Multi Trolley mullistaa raskaiden ja suurten esineiden, kuten huonekalujen, siirtämisen. Multi Trolley varmistaa ergonomisen työtavan, kun se yhdistetään vaunuun, jolla voit kuljettaa yksin vaikkapa pöydän, sängyn tai sohvan. Lue lisää käänteentekevästä innovaatiosta!

Muuttohuovat tavaroiden suojaksi - Paras tapa suojata arvokkaat tavarat

Muuttohuovat ovat laadukkaita ja kestäviä muuttovälineitä, jotka tarjoavat tehokkaan suojan arvokkaille tavaroille. Nämä huovat ovat erinomainen ratkaisu, sillä ne eivät ole kertakäyttöisiä. Ne suojaavat tehokkaasti arvokkaita tavaroita ja tuovat mukanaan lisäturvaa muuttoon. Muuttohuovat ovat ehdoton valinta, jos haluat suojata arvokkaat tavarasi muutossa.

Nosto- ja kantovaljaiden valikoimamme löydät täältä

bottom of page