top of page

Turvallisesti ja helposti - Kantavaljaat isoille tavaroille

Kantovaljaat muuttoihin ja isojen tavaroiden siirtoon

Rengastalosta löydät laadukkaat ja ergonomiset nostovaljaat sekä kantovaljaat. Meiltä löydät parhaat kantovaljaat ammattilaisille päivittäiseen käyttöön. Meiltä myös pianovaljaat pianon kuljettamiseen. Tule tutustumaan ja testaamaan nostovaljaitamme myymälään tai tilaa verkosta.

Meiltä löydät laadukkaat ja ergonomiset kantovaljaat päivittäiseen ammattikäyttöön. Kantovaljaat on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka takaa niille pitkän käyttöiän. Tarjolla on erilaisia malleja ja värejä. Saatavilla on myös kotimuuttoihin soveltuvia edullisempia vaihtoehtoja.

 

Strap & Lift Pro -kantovaljaat kestävää tehokkuutta – Parhaat kantovaljaat ammattikäyttöön

Strap & Lift Pro -kantovaljaiden käyttömukavuus on erinomainen. Kantovaljaiden istuvuus on täydellinen ja se tarjoaa hyvän tuen. Selkä pysyy suorana ja kuorma kohdistuu tasaisesti. Kantovaljaat soveltuvat päivittäiseen käyttöön. Ne ovat erittäin kestävät ja laadukkaat ja soveltuvat kaikille kehotyypeille. Ergonominen muotoilu ja vahvat materiaalit tekevät Strap & Lift Pro -kantovaljaiden käytöstä miellyttävää ja turvallista.

Kotimuuttoihin - Shoulder Dolly -kantovaljaat kahdelle – nosta helposti, turvallisesti ja tehokkaasti

Shoulder Dolly -kantovaljaat on kevyet ja helppokäyttöiset, sopivat erinomaisesti kotimuuttoon ja vastaaviin, jopa satunnaiseen ammattikäyttöön. Myyntipakkauksessa on mukana kahdet kantovaljaat ja leveä kantoliina, joiden kantavuus on 370 kg. Leveät liinat tasaavat kuorman hartioille ja ne on helppo pukea ja käyttää. Shoulder Dolly -kantovaljaat tarjoaa tehokkaan ja turvallisen tavan siirtää raskaita esineitä.

bottom of page