top of page

Pumppukärryt

Pumppukärry eli haarukkavaunu

Meidän valikoimastamme löydät laadukkaat pumppukärryt ammattikäyttöön. Valikoimastamme löydät useita malleja, joista voit valita mieleisesi. Tuotteet ovat huippuvalmistajien Logitransin ja Toyota BT:n tuotteita. Pumppukärryt ovat varmasti laadukkaita, kestäviä ja mukavia käyttää. Voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen.

Pumppukärryn pyörien valintaopas

Pumppukärryn pyörien valintaan apua valintaoppaan muodossa löydät täältä.

Toyota BT

Valikoimastamme löydät laadukkaat Toyota BT:n pumppukärryt, joista löytyy malleja kaikkiin eri tarpeisiin. Pumppukärryt ovat turvallisia ja luotettavia, ja mallit soveltuvat erilaisiin käyttöympäristöihin. Valikoimastamme löydät myös hiljaisia malleja, joita voi käyttää hiljaisuutta edellyttävissä kohteissa kuten kauppakeskuksissa.

Logitrans

Logitrans pumppukärryt ovat tanskalaista laatua, jotka on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita. Kärryjen muotoilu on jämäkkä ja ne ovat erittäin mukavia käytössä. Logitrans-pumppukärryt tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn. Valmistajan varaosien saatavuus ja laatu takaavat, että kärryjen käyttöikä on pitkä. Lue lisää Logitransista täältä.

bottom of page