top of page

Valitse Kestävät työvälineet rakennusalalle - Luotettavaa laatua ja laadukasta suorituskykyä

Suosittuja tuotteita

Rengastalosta löydät laadukkaat ja luotettavat kuljetusvälineet rakennusalan tarpeisiin. Käyttämällä meidän tuotteitamme voit olla varma siitä, että työskentelystä tulee tehokkaampaa ja pidemmän päälle säästöjä. Tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä, ja ne takuulla kestävät urakasta toiseen. Rengastalon välineet ovat juuri sitä mitä tarvitset, jotta työt saadaan tehtyä aikataulussa.

Ylivoimaista käytettävyyttä, kestävyyttä ja ergonomiaa

Meiltä löydät korkealaatuisia ja ergonomisia työvälineitä, joilla on erinomainen kestävyys ja luotettavuus. Kaikki tuotteemme on valmistettu kestävistä materiaaleista ja suunniteltu tarjoamaan optimaalinen käytettävyys ja työskentelytehokkuus. Tuotteemme on tarkoitettu kestämään kovaakin käyttöä ja ne sopivat ammattilaisten tarpeisiin.

Mitä jos nokkakärryt häviää tai varastetaan?

Helpoin tapa välttää työvälineiden katoaminen on se, että työvälineet annetaan tietyn käyttäjän vastuulle ja yksilöidään. Toinen helppo tapa yksilöintiin on yrityksen laserleikattu nimirima tai yrityksen väreihin pulverimaalattu erikoisväritys. Kolmas vaihtoehto on nokkakärryihin asennettava GPS-seurantalaite. 

Laserleikattu nimirima nokkakärryssä
GPS-seuranlaite nokkakärryyn

Työvälineet mittojen mukaan? Onnistuu parissa viikossa!

Suurin osa tällä sivulla esitetyistä tuotteista on vakiovalikoimamme tuotteita, tilauksesta valmistamme sopivan kuljetusvälineen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Esimerkkejä mittatilaustuotteista löydät täältä Räätälöinti. Mittojen mukaan valmistetut tuotteet valmistuvat kustannustehokkaasti parissa viikossa. Voimme valmistaa erikoistuotteet vaikka yksittäiskappaleina.

Nokkakärryjen vuokraus

Nokkakärryjen tarve ei välttämättä ole jatkuva, jos niitä tarvitaan vain tietyn projektin ajaksi. Vuokraamme myös laadukkaita nokkakärryjä rakennusliikkeille viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa. Vuokrattavat nokkakärrymme ovat oman tuotantomme luotettavaa mallia RT 120. Voimme vuokrata myös muita tuotteitamme.

Esimerkkinä nokkakärry RT 120 viikoksi hintaan 20€ tai kuukaudeksi 50€. Lue lisää vuokrauksesta täältä.

Tutustu tuoteryhmiin