Edistykselliset ja kätevät

muutto- ja siirtovälineet

Rengastalosta löydät tehokkaat ja ergonomiset tuotteet muuttoihin. Muutto- ja siirtovälinevalikoimamme sisältää mm. erilaisia nostovaljaita, sidontaliinoja, kaapinsiirtokärryjä, työhanskoja ja muita laatutuotteita muuttoihin ja siirtoihin.

Multi Trolley – tehokkaaseen ja ergonomiseen isojen tavaroiden siirtoon

Multi Trolley mullistaa raskaiden ja suurten esineiden, kuten huonekalujen, siirtämisen. Multi Trolley varmistaa ergonomisen työtavan, kun se yhdistetään vaunuun, jolla voit kuljettaa yksin vaikkapa pöydän, sängyn tai sohvan. Lue lisää käänteentekevästä innovaatiosta!

Tavaroiden suojaus

Muuttotavaroiden suojaksi löydät valikoimistamme pehmustetut ja vahvasta nailonkankaasta tehdyt suojahuput. Lisäksi meillä on muuttohuopia ja makasiinihuopia. Näiden avulla tavarat saadaan perille ehjinä ja puhtaina. Hylly- ja lavavaunujen pintojen suojaksi saat meiltä myös kumimatot ja liukumista estävät pehmeät kumimatot.

Rullarataratkaisut

Tukevat rullarataratkaisut monenlaisiin tarpeisiin. Rullaradat voidaan suunnitella ja rakentaa tarpeiden mukaan erilaisiin kohteisiin. Elementtejä löytyy paljon erilaisia ja niistä voidaan rakentaa monipuolisesti erikoisempiinkin kohteisiin soveltuvat tarkaisut.

Nosto- ja kantovaljaiden valikoimamme löydät täältä

Valikoimamme

Hinnat alv0%