top of page

Nokkakärryt ammattikäyttöön

Nokkakärryjen tuoteryhmiä

Rengastalosta vain kunnollisia nokkakärryjä

Rengastalosta saat maan laajimman valikoiman ensiluokkaisia nokkakärryjä. Valmistamme omat tuotteemme Suomessa 10 vuoden laatutakuulla. Meiltä löydät nokkakärryt, varastokärryt, rengaskärryt ja erikoiskärryt myös mittatilaustuotteina. Kunnolliset ja kestävät nokkakärryt ammattikäyttöön ja laatutietoisille kuluttajille Rengastalosta tietysti 90 vuoden kokemuksella.

Yleistä tietoa nokkakärryjen rakenteesta ja materiaaleista löydät täältä.

Ylivoimaista käytettävyyttä, kestävyyttä ja ergonomiaa. Miksi tyytyisit vähempään? Hommat hoituu kunnollisilla nokkakärryillä helposti ja nopeasti!

Meille nokkakärryjen ergonomia, luotettavuus ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Meidän nokkakärryihin voit luottaa aina kiireen keskellä ja hommat hoituu paljon nopeammin. Nokkakärryissä on paljon eroja ja me autamme mielellään löytämään käyttötarkoitustaan parhaiten palvelevan tuotteen.

Mitä jos nokkakärryt katoavat tai varastetaan?

Meillä on monta tapaa estää nokkakärryjen katoamista. Helpoin on usein se, että työvälineet yksilöidään ja vastuutetaan käyttäjälle. Toinen helppo vaihtoehto on laittaa nokkakärryyn yrityksen laserleikattu nimirima tai yrityksen väreihin pulverimaalattu erikoisväritys. Kolmas vaihtoehto on nokkakärryihin asennettava GPS-seurantalaite. 

GPS-seuranta nokkakärryyn

Nokkakärryjen käyttökohteita

Meiltä löydät kaikenlaisiin käyttötarpeisiin soveltuvat nokkakärryt ja varastokärryt mm. seuraaviin käyttökohteisiin:

  • Muutto- ja kuljetusliikkeet

  • Rakennusala ja kiinteistöt

  • Autoliikkeet, autokorjaamot ja rengasliikkeet

  • Terveydenhuolto: sairaalat, terveyskeskukset ja apteekit

  • Teollisuus ja varastot

  • Yritykset, liikkeet ja myymälät

  • Laatutietoiset kuluttajat

Sivuillamme löytyy paljon vakiovalikoimamme tuotteita. Valmistamme myös mittatilauksena omien mittojen mukaan sopivan kuljetusvälineen, nokkakärryn, varastokärryn tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti. Katso esimerkkejä mittojen mukaan valmistetuista tuotteista kohdasta Räätälöinti.

Mjuk nokkakärry
bottom of page