Nokkakärryt ammattikäyttöön

Rengastalosta saat maan laajimman valikoiman ensiluokkaisia nokkakärryjä. Valmistamme omat tuotteemme Suomessa 10 vuoden laatutakuulla. Meiltä löydät nokkakärryt, varastokärryt, rengaskärryt ja erikoiskärryt myös mittatilaustuotteina. Kunnolliset ja kestävät nokkakärryt ammattikäyttöön ja laatutietoisille kuluttajille Rengastalosta tietysti.

Yleistä tietoa nokkakärryjen rakenteesta ja materiaaleista löydät täältä.

Ylivoimaista käytettävyyttä, kestävyyttä ja ergonomiaa. Miksi tyytyisit vähempään? Hommat hoituu kunnollisilla nokkakärryillä helposti ja nopeasti!

Meille nokkakärryjen ergonomia, luotettavuus ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Meidän nokkakärryihin voit luottaa kiireen keskellä ja vähentää kiirettä pystymällä tekemään hommat nopeammin.

Mitä jos nokkakärryt varastetaan?

Meillä on monta tapaa estää varkauksia. Helpoin on varmasti se, että työvälineet annetaan käyttäjän vastuulle ja yksilöidään. Toinen helppo vaihtoehto on laittaa nokkakärryyn yrityksen laserleikattu nimirima tai yrityksen väreihin pulverimaalattu erikoisväritys. Kolmas vaihtoehto on nokkakärryihin asennettava GPS-seurantalaite. 

Nokkakärry erikoismaalattuna ja nimirimalla
GPS-seuranta nokkakärryyn

Nokkakärryjen käyttökohteita

Meiltä löydät laadukkaat, tarpeita vastaavat nokkakärryt ja varastokärryt erilaisiin tarpeisiin mm. seuraaville käyttäjille:

  • Muutto- ja kuljetusliikkeet

  • Rakennusala ja kiinteistöt

  • Autoliikkeet, autokorjaamot ja rengasliikkeet

  • Terveydenhuolto: sairaalat, terveyskeskukset, apteekit

  • Teollisuus ja varastot

  • Liikkeet ja myymälät

  • Laatutietoiset kuluttajat

Sivuillamme esitetyt tuotteet ovat vakiovalikoimamme tuotteita, tilauksesta valmistamme sopivan kuljetusvälineen, nokkakärryn, varastokärryn, tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti, katso esimerkkejä mittojen mukaan valmistetuista tuotteista kohdasta Räätälöinti.

Nokkakärryjen tuoteryhmiä