top of page

Tee työsi helpommin - nokkakärryt ammattikäyttöön.

Nokkakärryjen tuoteryhmiä

Kunnolliset nokkakärryt - kuljetat helposti ja vaivattomasti

Rengastalosta löydät maan laajimman valikoiman nokkakärryjä. Valmistamme omat nokkakärrymme Suomessa ja annamme niille 10 vuoden laatutakuun. Meiltä löydät laadukkaat nokkakärryt, varastokärryt, rengaskärryt ja erikoiskärryt, jotka voidaan myös valmistaa omien mittojen mukaan. Kaikki nokkakärryt ovat laadukkaita ja kestäviä.

Rengastalolta löydät laadukkaat ja kestävät nokkakärryt, jotka on suunniteltu erityisesti muuttomiesten tarpeisiin. Nokkakärryt ovat kestävää ja luotettavaa tekoa ja ne ovat olleet suosittuja lähes 100 vuoden ajan. Meidän nokkakärryissä on laadukkaat pyörät, jotka sopivat kovaan käyttöön. Nämä kärryt ovat erittäin luotettavia ja kestäviä, ja ne tulevat tarjoamaan sinulle paljon hyötyä.

 

Olemme kuulleet asiakkaidemme kertomana "Ainoat nokkakärryt jotka kestävät meillä kovassa käytössä ovat Rengastalon nokkakärryt". Väitteen todenperäisyyden voi itse tarkistaa patinoituneista nokkakärryistä, jotka ovat edelleen edelleen käytössä. Lähes poikkeuksetta niistä voi löytää meidän tuotetarran.

Luotettavat ja kestävät nokkakärryt

Nokkakärryt ovat kuljetusvälineitä, joilla voidaan kuljettaa ja siirtää tuotteita, kappaleita ja laitteita nopeasti ja turvallisesti. Meidän valikoimastamme löydät erilaisia nokkakärryjä, jotka ovat erittäin ergonomisia, luotettavia ja kestäviä. Kärryjen avulla voit helposti ja turvallisesti kuljettaa ja siirtää kuormia erilaisissa ympäristöissä.

Yleistä tietoa nokkakärryjen rakenteesta ja materiaaleista löydät täältä.

Mitä jos nokkakärryt katoavat tai varastetaan?

Meillä on monta tapaa estää nokkakärryjen katoamista. Helpoin on usein se, että työvälineet yksilöidään ja vastuutetaan käyttäjälle. Toinen helppo vaihtoehto on laittaa nokkakärryyn yrityksen laserleikattu nimirima tai yrityksen väreihin pulverimaalattu erikoisväritys. Kolmas vaihtoehto on nokkakärryihin asennettava GPS-seurantalaite. 

GPS-seuranta nokkakärryyn
Mjuk nokkakärry

Eikö löydy sopivaa nokkakärryä?? Valmistetaan sellainen!

Valmistamme mittatilauksena omien mittojen mukaan sopivan kuljetusvälineen, nokkakärryn, varastokärryn tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti. Katso esimerkkejä mittojen mukaan valmistetuista tuotteista alla olevasta linkistä.

Nokkakärryjen käyttökohteita

Meiltä löydät kaikenlaisiin käyttötarpeisiin soveltuvat nokkakärryt ja varastokärryt mm. seuraaviin käyttökohteisiin:

bottom of page