top of page

Nokkakärryt ammattikäyttöön

Heti varastosta!

Nokkakärryjen tuoteryhmiä

Rengastalosta vain kunnollisia nokkakärryjä

Rengastalosta saat maan laajimman valikoiman nokkakärryjä. Valmistamme omat nokkakärrymme Suomessa ja annamme niille 10 vuoden laatutakuun. Meiltä saat nokkakärryt, varastokärryt, rengaskärryt ja erikoiskärryt myös omien mittojen mukaan valmistettuna.

 

Muuttomiehet ja muut vaativat ammattikäyttäjät ovat hakeneet kunnolliset ja kestävät nokkakärryt Rengastalosta jo 90 vuoden ajan. Olemme kuulleet asiakkaidemme kertovan seuraavaa tarinaa "Ainoat nokkakärryt jotka kestävät meillä kovassa käytössä ovat Rengastalon nokkakärryt" ja aina se lämmittää mieltä yhtä paljon. Käytämme nokkakärryissämme laadukkaita kaksoiskuulalaakeroituja ilmakumirenkaita erillisellä sisäkumilla.

Ylivoimaista käytettävyyttä, kestävyyttä ja ergonomiaa. Miksi tyytyisit vähempään? Kunnollisilla nokkakärryillä hommat hoituvat nopeasti ja kevyesti!

Meille nokkakärryjen ergonomia, luotettavuus ja kestävyys ovat aina ensisijaisen tärkeitä. Meidän nokkakärryihin voit luottaa aina kiireen keskellä ja hommat hoituvat nopeasti. Nokkakärryissä on paljon eroja ja me autamme mielellään pitkän kokemuksemme avulla löytämään käyttötarkoitustaan parhaiten palvelevan tuotteen.

Yleistä tietoa nokkakärryjen rakenteesta ja materiaaleista löydät täältä.

Mitä jos nokkakärryt katoavat tai varastetaan?

Meillä on monta tapaa estää nokkakärryjen katoamista. Helpoin on usein se, että työvälineet yksilöidään ja vastuutetaan käyttäjälle. Toinen helppo vaihtoehto on laittaa nokkakärryyn yrityksen laserleikattu nimirima tai yrityksen väreihin pulverimaalattu erikoisväritys. Kolmas vaihtoehto on nokkakärryihin asennettava GPS-seurantalaite. 

GPS-seuranta nokkakärryyn

Nokkakärryjen käyttökohteita

Meiltä löydät kaikenlaisiin käyttötarpeisiin soveltuvat nokkakärryt ja varastokärryt mm. seuraaviin käyttökohteisiin:

  • Muutto- ja kuljetusliikkeet

  • Rakennusala ja kiinteistöt

  • Autoliikkeet, autokorjaamot ja rengasliikkeet

  • Terveydenhuolto: sairaalat, terveyskeskukset ja apteekit

  • Teollisuus ja varastot

  • Yritykset, liikkeet ja myymälät

  • Laatutietoiset kuluttajat

Sivuillamme löytyy paljon vakiovalikoimamme tuotteita. Valmistamme myös mittatilauksena omien mittojen mukaan sopivan kuljetusvälineen, nokkakärryn, varastokärryn tms. kustannustehokkaasti ja nopeasti. Katso esimerkkejä mittojen mukaan valmistetuista tuotteista kohdasta Räätälöinti.

Mjuk nokkakärry
bottom of page