top of page

Vinkkejä Expresson nokkakärryjen käyttäjille

Täältä löydät vinkkejä ja ohjeita Expresson nokkakärryjen käyttäjille. Expresson nokkakärryt ovat suunniteltu päivittäiseen ammattikäyttöön ja niiden kaikki osat ovat vaihdettavissa.

Expresso logo

Käännä siniset liukukiskot ylösalaisin!

Siniset liukukiskot kuluvat aina ensin kiskon alaosasta. Voit kääntää liukukiskot ylösalaisin, jolloin voit käyttää molemmat puolet loppuun ennen liukukiskon vaihtoa.

Vaihda loppuun kuluneet liukukiskot uusiin!

Kun punainen merkkinauha tulee esiin liukukiskon sisäpuolelta, on aika vaihtaa liukukisko uuteen!

Liukukiskot suojaavat alumiinirakennetta ja portaita käytössä!

Kannakkeita voi käyttää uudelleen!

Irrota kannakkeet isolla ruuvimeisselillä vääntämällä kannakkeen sivusta, jotta kannake löystyy. Näin kannake voidaan käyttää uudelleen uuden liukukiskon kiinnittämiseen. Kannakkeen saa paikalleen napauttamalla sitä kevyesti vasaralla.

Expresso liukukiskojen kiinnitykset

Vaihda rikkoontunut kädensija uuteen!

Leikkaa vanha kädensija pois mattoveitsellä. Laita uusi kädensija kiehuvaan veteen (tai vähintään 85 °C) viideksi minuutiksi. Älä käytä kuumailmapuhallinta. Laita käsikahva suoraan paikalleen heti vedestä ottamisen jälkeen. Käytä suojakäsineitä. Älä käytä mitään liukastetta tai rasvaa.

Expresso nokkkärryn kädensija

Renkaanvaihto onnistuu ilman työkaluja!

Renkaanvaihto on todella helppoa ja rengasta ei edes tarvitse irrottaa paikaltaan. Päästä ilma ulos renkaasta, irrota punainen lukitusrengas ja poista rengas vanteelta. Ota sisäkumi pois ja tarkasta, ettei ulkorenkaassa ole naulaa tai lasia tms. Laita uusi sisäkumi paikalleen ja laita vanteelle.

Enimmäispaine 2,5 bar

Expresso nokkakärryn renkaan vaihto

Tarkista kärrysi kunto ainakin vuosittain!

 

Kärryn huolto ja jatkuvat tarkastukset tekevät siitä käytännössä ikuisen ja kaikki osat ovat vaihdettavissa. Jos kärrysi on käytössä kylmässä, kuumassa tai suolaisessa paikassa, sen kiinnitykset kannattaa tarkastaa ja tarvittaessa vaihtaa uusiin ruostumattomiin ruuveihin.

 

Laita yrityksen nimi näkyviin!

Nimilevystä näkee kärryn omistajan ja se toimii myös hyvänä mainoksena missä tahansa kärryn kanssa liikutkin.

Expresso-nokkakärryn nimikyltti

Lataa ohje PDF-muodossa alta

bottom of page