top of page

Tehosta työskentelyäsi Rengastalon nokkakärryillä

Valmistettu Suomessa

Kestävää

laatua

Parhaat renkaat

Tukeva ja ergonominen

Made in Finland

Suomalainen avainlipputuote

Rengastalo laatutakuu 10 vuotta

Liikuta laadukkaasti aidoilla Rengastalon nokkakärryillä

Rengastalo tarjoaa laadukkaat ja kestävät suomalaiset teräs nokkakärryt, jotka on valmistettu lähes100 vuoden kokemuksen ja osaamisen pohjalta. Renkaat ovat laadukkaat ja rungolle annamme10 vuoden laatutakuun. Voimme myös valmistaa tuotteet asiakkaan mittojen mukaan.

Oman tuotantomme kuljetusvälineet ovat oman vuosikymmenten saatossa tehdyn suunnittelutyömme tulosta ja valmistetaan Suomessa. Meidän nokkakärryt erottuvat edukseen myös pyörien osalta ja käytämme nokkakärryissämme ainoastaan parhaita ja laadukkaimpia pyöriä, joilla raskaammaatkin kuormat siirtyvät kevyesti. Kotimaisen valmistuksen myötä voimme olla varmoja siitä, että laatu ja toiminnallisuus vastaavat suomalaisten käyttäjien tottumuksia ja odotuksia. Oman tuotannon nokkakärryjemme rungoille annamme 10 vuoden laatutakuun. testi

Rengastalon valikoimista löydät juuri tarpeisiisi sopivan nokkakärryn. Ammattikäyttöön tarkoitetut nokkakärryt ovat vankkarakenteisia ja todella pitkäikäisiä, ja niiden tasapaino on erinomainen raskaallakin kuormalla. Porrasmalleissa on lisäksi vahvat liukujalakset, joilla kärryä voi liu'uttaa porrasaskelmia pitkin.