top of page
Valmistettu Suomessa

Rengastalon nokkakärryt
90 vuotta kotimaista valmistusta

Rengastalo laatutakuu 10 vuotta

Kestävää

laatua

Parhaat renkaat

Tukeva ja ergonominen

Made in Finland

Suomalainen avainlipputuote

Suomen ylivoimaisesti suosituimmat nokkakärryt ammattikäyttöön.

Rengastalon nokkakärry on omaa suunnitteluamme ja renkaita lukuun ottamatta valmistettu Suomessa.

Rengastalosta löydät nokkakärryt kaikkiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Olemme Suomen johtava nokkakärryjen valmistaja. Ammattilaisille tarkoitetut nokkakärryt ovat vankkarakenteisia ja pitkäikäisiä, ja niiden tasapaino on erinomainen raskaallakin kuormalla. Porrasmalleissa on lisäksi vahvat liukujalakset, joilla kärryä voi liu'uttaa porrasaskelmia pitkin. Vaihtoehtoisesti voit valita mallin, jossa on "tähtipyörästö" eli porrasaskelmille pyörähtävä 3-pyöräinen ratkaisu.

Rakennettu kestämään

Nokkakärrymme on suunniteltu kestämään ja niiden rakenne on tarkoin mietitty pienimpiä yksityiskohtia myöten. Olemme panostaneet rakenteeseen ja materiaalien laatuun, ja vaikka kärryt eivät ehkä ulkonäöltään poikkeakaan muista, voimme rehellisesti sanoa, että rakenteessa ja materiaaleissa on eroja.

 

Käytämme omissa tuotteissamme yleensä 1,5–2 mm paksua metalliputkea, joka kestää kovassakin käytössä. Tuotteemme valmistetaan Suomessa käsityönä ja vuosikymmenien saatossa lukuisat ammattilaiset ovat testanneet niiden kestävyyden.

Rengastalon nokkakärry RT 120/260 IR
Nokkakärry RT 115/310 IR

Taittuvat nokkakärryt

Pienet tai taittuvat nokkakärryt ovat kevyitä ja tilaa säästäviä. Siitä huolimatta ne ovat kestäviä ja varustettu tarkoitukseen sopivilla pyörillä, jotka tekevät kärryistä luotettavia.

Laatu

Laadukas nokkakärry palvelee käyttäjäänsä vuosikymmeniä ja sopii niin pesukoneiden, kylmäkalusteiden kuin pakettien ja muiden laitteiden kuljettamiseen. Hyvälaatuisia renkaita ei tarvitse pumpata yhtenään, vaan käytöstä riippuen pumppaus muutaman vuoden välein riittää. Tyhjällä renkaalla ei kuitenkaan pidä ajaa, sillä se rikkoo renkaan hyvin nopeasti.

Tuotteillamme on vahva maine ja ne tunnetaan kestävyydestä ja tarkoituksenmukaisuudesta. Tästä osoituksena saimme tuotteidemme laadusta asiakkailtamme kouluarvosanan 9,0 (asiakaskyselyt keväällä 2010, 2012, 2014 ja 2017).

Tarvittaessa valmistamme juuri sinulle sopivan nokkakärryn parissa viikossa kustannustehokkaaseen hintaan.

Käytämme kärryissä ainoastaan laadukkaita, sisärenkaallisia tai puhkeamattomia solukumi- tai polyuretaanirenkaita. Tarkkuuskuulalaakeroidut renkaat vierivät kevyesti ja kestävät pitkään, mutta meiltä löytyy myös edullisempia malleja liukulaakerein. Lue lisää renkaiden valinnasta täältä.

Nokkakärry ja renkaiden ilmanpaine

Renkaan ilmanpaine on aina merkitty renkaaseen tai vanteeseen, noudata sitä! Käyttämiemme nokkakärryjen enimmäisrengaspaineet ovat seuraavat:

 

  • Teräsvanteinen rengas 260 x 85 (3.00-4) 3,5 bar

  • Muovivanteinen rengas 260 x 85 2,5 bar (ei enempää!)


Etenkin muovivanne voi rikkoontua, jos enimmäispaine ylitetään.


HUOM. Expresso-alumiinikärryjen erikoisvanteiden vuoksi niiden enimmäisrengaspaine on 2,5 bar!

Rengastalon taittuva nokkakärry RT 101-200 IM
Kivikärry mittojen mukaan
Rengastalon nokkakärryjen rengas
bottom of page