Ikuiset modulaariset Expresso-nokkakärryt


Expresso-nokkakärryt ovat käytännössä viimeiset nokkakärryt, joita ikinä enää tarvitset... Ai miten niin?!? Mikään ei ole ikuista?!?


No ei tietysti olekkaan ja kovassa päivittäisessä käytössä jotkut kohdat luonnollisesti kuluu ja vahinkoja voi sattua. Expresso-nokkakärryjen modulaarisen rakenteen ansiosta jokainen pienikin osa voidaan kuotenkin vaihtaa erikseen järkevästi ja niitä on heti saatavilla eikä tarvitse uusia ostaa sen takia ENÄÄ KOSKAAN. Naputeltiin meidän sivuille mm. Meidän suosituimman Expresso-nokkakärryn varaosat kokonaisuudessaan hintoineen niin ei tarvitse arvailla varaosienkaan kustannuksia. Niin ja voidaan näihin modulaarisiin nokkakärryihin myös vaihtaa parhaiten soveltuvat osat, joita löytyy reilusti esim. Levynokkia, porraskiskoja, renkaita jne.


Me Rengastalossa pyritään välttämään kertakäyttötavaroita ja tässä oiva esimerkki ikuisesta vaihtoehdosta, josta myös käyttäjät kiittävät💪💎🔥Kokonaiskustannukset näidenkin työvälineiden osalta kannattaa laskea useammalle vuodelle puhumattakaan työn tehostumisesta!!! Meillä käy välillä Expresso-nokkiksia huollossa, jotka ovat olleet käytössä useita vuosikymmeniä😀ja rehellisesti voi sanoa että ne näyttää edelleen melkoisen hyviltä💎


Lue lisää Expresso-nokkakärryistä täältä tai tutustu valikoimaan tarkemmin täältä.


Expresso-nokkakärryjen lisäosia

Rengastalo Oy

Rengastalo on kuljetusvälineiden erikoisliike Malmilla. Myymme,

maahantuomme ja valmistamme Suomessa ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita kuljetusvälineitä.

#rengastalo #nokkakarry

Myymälän aukioloajat

 

Ma–ke klo 8–16

To klo 8–18

Pe klo 8–16

Verkkokauppa 24/7

www.rengastalo.fi

Yhteystiedot

 

info@rengastalo.fi

09 454 2670

Kirkonkyläntie 35

(navigaattori Tukkisillankuja 2)

00700 Helsinki

www.nokkakarry.fi

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Tilaukset

 

Myymälästä

Verkkokaupasta

Sähköpostilla

Soittamalla

Chatista

© 2020 Rengastalo Oy