top of page

Kokoontaittuvat kevyet nokkakärryt ja teleskooppivaunut

Rengastalosta löydät kevyet kokoontaittuvat alumiiniset nokkakärryt ja teleskooppivaunut. Nämä kevyet kärryt ja vaunut mahtuvat todella pieneen tilaan, kun ei tarvetta käytölle esim. henkilöautoon. Keveydestään huolimatta nämä soveltuvat ihan oikeaan käyttöön ja kuten kaikki muutkin tuotteemme nämä ovat todella laadukkaita. Katso esittelyvideo kokoontaittuvista tuotteistamme.

Monenlaisiin käyttökohteisiin hyvin soveltuvat tuotteet, mutta ennen kaikkea pääsevät oikeuksiinsa silloin kun säilytystilaa ei ole paljon. Helpottaa kaikkien elämää, jos autosta löytyy esim. Piccolino-alumiinikärry niin se on saatavilla silloin, jos tulee yllättäviä tarpeita kuljettaa mitä tahansa vähän raskaampaa tavaraa. Piccolino 80:llä on hoidettu jopa muuttoa pitkälti pelkästään, kun järeämpää kalustoa ei ollut käsillä. Homma hoitui silläkin ihan mallikkaasti ja aikaa säästettiin reilusti.

Piccolino 80:llä muuttohommissa
Piccolino 80:llä muuttohommissa

Alumiinikärry RTEX 250:llä kuljetat kevyesti 250 kilon kuorman. Nokkakärryn nokkalevylle istuu täydellisesti myös lihalaatikot, joita voi hyvän pinon laittaa kerralla kyytiin.bottom of page