Kuljetuskärry korkeille ja raskaille tavaroille tukipyörästöllä

Suurten ja korkeiden tavaroiden käsittely on usein haasteellista ja raskasta tavallisilla nokkakäyrryillä. Rengastalosta löytyy nyt ainutlaatuinen ratkaisu asennus- ja kuljetusliikkeille, joiden tarvitsee liikuttaa korkeita ja raskaita tavaroita. Ratkaisu on huolella suunniteltu asennusliikkeiden kanssa yhteistyössä.


Tällä nokkakärryllä liikkuu lämpöpumput, maalämpöpumput ja suuret kodinkoneet. Korkeat tavarat saa kallistettua kevyesti kulmaan ja niiden kuljettaminen käy helposti sekä pääsee myös kuljemaan ovista läpi.

Alumiinirunkoinen korkea erikoiskärry säädettävällä tukipyörästöllä. Tukipyörästössä on kolme eri asentoa ja sen saa myös taitettua pois käytöstä.

Nokkakärryn korkeus myös helpottaa korkeiden kuormien käsittelyssä. Tukipyörien varaan kallistamalla päästään ovista sisään sekä liikutetaan raskaita kuormia kevyesti ja ergonomisesti.


Tukipyörien varaan kallistamalla raskaampikin kuorma kääntyy helposti kahden pyörän varassa ja puhkeamattomat solukumipyörät eivät myöskään jätä jälkiä lattiaan.

Tukipyörästön saa myös taitettua kokonaan kasaan sekä kärryä voi käyttää tavallisen nokkakärryn tapaan ja silloin myös liukukiskojen käyttö portaissa onnistuu normaalisti.


Rengastalo Oy

Rengastalo on kuljetusvälineiden erikoisliike Malmilla. Myymme,

maahantuomme ja valmistamme Suomessa ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita kuljetusvälineitä.

#rengastalo #nokkakarry

Myymälän aukioloajat

 

Ma–ke klo 8–16

To klo 8–18

Pe klo 8–16

Verkkokauppa 24/7

www.rengastalo.fi

Yhteystiedot

 

info@rengastalo.fi

09 454 2670

Kirkonkyläntie 35

(navigaattori Tukkisillankuja 2)

00700 Helsinki

www.nokkakarry.fi

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Tilaukset

 

Myymälästä

Verkkokaupasta

Sähköpostilla

Soittamalla

Chatista

© 2020 Rengastalo Oy