top of page

Kuljetuskärry korkeille ja raskaille tavaroille tukipyörästöllä

Suurten ja korkeiden tavaroiden käsittely on usein haasteellista ja raskasta tavallisilla nokkakäyrryillä. Rengastalosta löytyy nyt ainutlaatuinen ratkaisu asennus- ja kuljetusliikkeille, joiden tarvitsee liikuttaa korkeita ja raskaita tavaroita. Ratkaisu on huolella suunniteltu asennusliikkeiden kanssa yhteistyössä.


Tällä nokkakärryllä liikkuu lämpöpumput, maalämpöpumput ja suuret kodinkoneet. Korkeat tavarat saa kallistettua kevyesti kulmaan ja niiden kuljettaminen käy helposti sekä pääsee myös kuljemaan ovista läpi.

Alumiinirunkoinen korkea erikoiskärry säädettävällä tukipyörästöllä. Tukipyörästössä on kolme eri asentoa ja sen saa myös taitettua pois käytöstä.

Nokkakärryn korkeus myös helpottaa korkeiden kuormien käsittelyssä. Tukipyörien varaan kallistamalla päästään ovista sisään sekä liikutetaan raskaita kuormia kevyesti ja ergonomisesti.


Tukipyörien varaan kallistamalla raskaampikin kuorma kääntyy helposti kahden pyörän varassa ja puhkeamattomat solukumipyörät eivät myöskään jätä jälkiä lattiaan.

Tukipyörästön saa myös taitettua kokonaan kasaan sekä kärryä voi käyttää tavallisen nokkakärryn tapaan ja silloin myös liukukiskojen käyttö portaissa onnistuu normaalisti.