top of page

Kunnolliset nokkakärryt kotiinkuljetuksiin

Vallitseva pandemia muuttaa maailmaa ja kotiinkuljetuksien määrät ovat moninkertaistuneet (lue satakertaistuneet). Olemme seuranneet kauhunsekaisin tuntein minkälaisilla nokkakärryillä ruokien kotiinkuljetuksia ja muita hyödykkeitä usein kuljetetaan. Renkaat vipottaa ja loppumatka asiakkaan ovelle ei oikein meinaa rullata, mutta mitä voi odottaa näiltä kertakäyttöön tehdyiltä nokkakärryiltä? Ei ne paljon maksa, mutta ei se halpa hinta paljon lohduta siinä kohtaa, kun pitäisi olla jo seuraavassa paikassa toimittamassa.
Kunnolliset nokkakärryt tavarantoimitukseen
Kunnolliset nokkakärryt tavarantoimitukseen

Rengastalosta vain kunnollisia nokkakärryjä


Meiltä Rengastalosta löydät ainoastaan kunnollisia ja luotettavia kavereita kaikkiin tavarantoimituksiin ja kuljettamiseen. Pidemmällä aikavälillä kunnolliset nokkakärryt maksavat itsensä takaisin sekä käyttäjät kiittävät ja kallista aikaa säästyy. Meidän nokkakärryjen käyttäjistä kaikki suosittelevat niitä eikä kukaan ole tähän mennessä katunut. Meille laatu on tärkeää ja tyytyväiset käyttäjät kaikista tärkeimpiä. Näin me Rengastalossa olemme toimineet jo pian sadan vuoden ajan ja toimimme jatkossakin.


Meiltä löytyy myös monipuolinen valikoima keräilyvaunuja kaikkeen logistiikkaan ja jakeluun. Vakiotuotteiden valikoimamme on laaja ja heti saatavilla. Vakiotuotteidemme lisäksi voimme tehdä mitä vain mittojen mukaan parissa viikossa kotimaisen valmistuksemme ansiosta.


Rengastalo palvelee normaalisti poikkeustilasta huolimatta. Meiltä löytyy maan laajin valikoima nokkakärryjä suoraan varastosta toimitettavaksi tai noudettavaksi myymälästämme Malmilta.

bottom of page