top of page

Multi Trolley - tehokas siirtoväline


Multi Trolley pöydän siirto
Multi Trolley pöydän siirto


Multi Trolleyn käyttäminen
Multi Trolleyn käyttäminen

Multi Trolleysta on saatavilla vieläkin paremmat mallit. Ketterä Standard malli sopii useimpiin tarpeisiin sellaisenaan, mutta saatavilla on myös monipuolisempi Worker malli. Worker mallissa on hieman isomman pyörät ja sekä se on vähän leveämpi, joka tekee siitä tukevamman isompien tavaroiden kanssa. Workerissa on myös vakiotolppien lisäksi säädettävät 56 cm korkeat tolpat mukana paketissa.

Multi Trolley 6.0 Standard
Multi Trolley 6.0 Standard

Multi Trolley 6.0 Worker
Multi Trolley 6.0 Worker

Multi Trolley mullistaa raskaiden, suurten esineiden kuten huonekalujen siirtämisen. Multi Trolley on ergonominen työtapa yhdistettynä vaunuun, jolla voit kuljettaa yksin vaikkapa pöydän, sängyn tai sohvan – kirjaimellisesti käänteentekevä kokonaisuus. Kiinnität vain vaunun kalusteeseen ja kallistat sen pyörilleen yksinkertaista ja helppoa siirtoa varten.

Multi Trolley tarjoaa ennennäkemätöntä ergonomiaa. Rasitusvammojen riski vähenee ja työsi tehostuu, kun selviät itse kahden ihmisen taakasta ilman raskaita nostoja.


Multi Trolleyn työturvallisuus merkitsee myös kustannus-tehokkuutta. Työnantajalle voi koitua ajan mittaan huomattavia säästöjä, kun nosto- ja kantotöistä aiheutuvat sairauspoissaolot vähenevät. Parhaiden keksintöjen tapaan Multi Trolley on yksinkertainen. Vaunussa on lukittavat pyörät ja se kantaa kerralla jopa 250 kg. Alustan ja säädettävien tukitolppien suojaukset säästävät arvokasta kuormaasi kolhuilta ja naarmuilta. Tyylikäs ja kevyt Multi Trolley -vaunu on punaista, kiiltävää eloksoitua alumiinia.


Lisätietoja Multi Trolleysta löydät täältä.


Multi Trolleyn voit ostaa tuotesivultamme tästä.

bottom of page