top of page

Rengaskärryt renkaiden käsittelyyn

Rengastalosta löydät parhaat rengaskärryt autonrenkaiden tehokkaaseen ja ergonomiseen käsittelyyn. Helpottaa ja nopeuttaa renkaiden käsittelyä turvallisesti. Ehdoton apulainen rengasliikkeille tai autokorjaamoille tai mihin vain, missä autonrenkaita täytyy liikuttaa. Rengaskärryn saa myös kallistettua selälleen, jolloin renkaiden asentaminen paikalleen on turvallista ja ergonomista. Katso alta video suomalaisesta rengaskärrystämme RT 134X.

Rengaskärryistä löytyy neljä erilaista mallia erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Perusmalli on kotimaista omaa tuotantoamme ja suunnitteluamme rengaskärry RT 134 IM. Tästä löytyy uutena mallina ensimmäistä kertaa tänä keväänä saatavilla premium-malli RT 134 IR, jossa vakiona laadukkaammat teräsvänteelliset kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ja ERGO-kallistusavustin. Kaikkia malleja löytyy suoraan varastosta toimitettavaksi tai noudettavaksi Malmilta.Expresso-rengaskärryt

Valikoimistamme löytyy myös alumiinirunkoiset huippulaadukkaat Expresso-rengaskärryt. Kevyt, mutta kestävä rengaskärry tehostaa työtä ja säästää selkää! Tällä rengaskärryllä työteho nousee turvallisesti. Soveltuu todella isoille renkaille, jopa 22" renkaat (ainut rengaskärry, jolla liikkuu isojen maastureiden renkaat - SUV) ja normaalikokoisia renkaita jopa kaksi sarjaa kerralla. Vakiona puhkeamattomat AIRFLEX-pyörät, jotka rullaavat kuin ilmakumirenkaat.

bottom of page