Rengaskärryt renkaiden käsittelyyn

Rengastalosta löydät parhaat rengaskärryt autonrenkaiden tehokkaaseen ja ergonomiseen käsittelyyn. Helpottaa ja nopeuttaa renkaiden käsittelyä turvallisesti. Ehdoton apulainen rengasliikkeille tai autokorjaamoille tai mihin vain, missä autonrenkaita täytyy liikuttaa. Rengaskärryn saa myös kallistettua selälleen, jolloin renkaiden asentaminen paikalleen on turvallista ja ergonomista. Katso alta video suomalaisesta rengaskärrystämme RT 134X.

Rengaskärryistä löytyy neljä erilaista mallia erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Perusmalli on kotimaista omaa tuotantoamme ja suunnitteluamme rengaskärry RT 134 IM. Tästä löytyy uutena mallina ensimmäistä kertaa tänä keväänä saatavilla premium-malli RT 134 IR, jossa vakiona laadukkaammat teräsvänteelliset kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ja ERGO-kallistusavustin. Kaikkia malleja löytyy suoraan varastosta toimitettavaksi tai noudettavaksi Malmilta.Expresso-rengaskärryt

Valikoimistamme löytyy myös alumiinirunkoiset huippulaadukkaat Expresso-rengaskärryt. Kevyt, mutta kestävä rengaskärry tehostaa työtä ja säästää selkää! Tällä rengaskärryllä työteho nousee turvallisesti. Soveltuu todella isoille renkaille, jopa 22" renkaat (ainut rengaskärry, jolla liikkuu isojen maastureiden renkaat - SUV) ja normaalikokoisia renkaita jopa kaksi sarjaa kerralla. Vakiona puhkeamattomat AIRFLEX-pyörät, jotka rullaavat kuin ilmakumirenkaat.

Rengastalo Oy

Rengastalo on kuljetusvälineiden erikoisliike Malmilla. Myymme,

maahantuomme ja valmistamme Suomessa ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita kuljetusvälineitä.

#rengastalo #nokkakarry

Myymälän aukioloajat

 

Ma–ke klo 8–16

To klo 8–18

Pe klo 8–16

Verkkokauppa 24/7

www.rengastalo.fi

Yhteystiedot

 

info@rengastalo.fi

09 454 2670

Kirkonkyläntie 35

(navigaattori Tukkisillankuja 2)

00700 Helsinki

www.nokkakarry.fi

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Tilaukset

 

Myymälästä

Verkkokaupasta

Sähköpostilla

Soittamalla

Chatista

© 2020 Rengastalo Oy