top of page

Rengaskärryt saatavilla talvirenkaiden vaihtosesonkiin

Rengastalosta löydät kunnolliset rengaskärryt autonrenkaiden tehokkaaseen ja ergonomiseen käsittelyyn. Erinomaiset välineet rengasliikkeille tai autokorjaamoille tai mihin vain, missä autonrenkaita täytyy saada liikkumaan tehokkaasti. Rengaskärryn saa myös kallistettua selälleen, jolloin renkaiden käsittely on turvallista ja ergonomista. Katso alta video suomalaisesta rengaskärrystämme RT 134X.

Rengaskärryistä löytyy neljää erilaista mallia erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Edullisemmasta päästä löytyy oman tuotantomme rengaskärry RT 134, joka ajaa varmasti asiansa, mutta pienellä lisäsatsauksella saa laadukkaammat pyörät, pukunsarviaisat ja kallistusavustimen. Kaikkia malleja löytyy tällä hetkellä suoraan varastosta toimitettavaksi tai noudettavaksi.Expresso-rengaskärryt


Valikoimistamme löytyy myös alumiinirunkoiset huippulaadukkaat Expresso-rengaskärryt. Kevyt, mutta kestävä rengaskärry tehostaa työtä ja säästää selkää! Tällä rengaskärryllä työteho nousee turvallisesti. Soveltuu todella isoille renkaille, jopa 22" renkaat (ainut rengaskärry, jolla liikkuu isojen maastureiden renkaat - SUV) ja normaalikokoisia renkaita jopa kaksi sarjaa kerralla.


#rengaskärry #rengaskärryt #autonrenkaille

bottom of page