Rengaskärryt saatavilla talvirenkaiden vaihtosesonkiin

Rengastalosta löydät kunnolliset rengaskärryt autonrenkaiden tehokkaaseen ja ergonomiseen käsittelyyn. Erinomaiset välineet rengasliikkeille tai autokorjaamoille tai mihin vain, missä autonrenkaita täytyy saada liikkumaan tehokkaasti. Rengaskärryn saa myös kallistettua selälleen, jolloin renkaiden käsittely on turvallista ja ergonomista. Katso alta video suomalaisesta rengaskärrystämme RT 134X.

Rengaskärryistä löytyy neljää erilaista mallia erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Edullisemmasta päästä löytyy oman tuotantomme rengaskärry RT 134, joka ajaa varmasti asiansa, mutta pienellä lisäsatsauksella saa laadukkaammat pyörät, pukunsarviaisat ja kallistusavustimen. Kaikkia malleja löytyy tällä hetkellä suoraan varastosta toimitettavaksi tai noudettavaksi.Expresso-rengaskärryt


Valikoimistamme löytyy myös alumiinirunkoiset huippulaadukkaat Expresso-rengaskärryt. Kevyt, mutta kestävä rengaskärry tehostaa työtä ja säästää selkää! Tällä rengaskärryllä työteho nousee turvallisesti. Soveltuu todella isoille renkaille, jopa 22" renkaat (ainut rengaskärry, jolla liikkuu isojen maastureiden renkaat - SUV) ja normaalikokoisia renkaita jopa kaksi sarjaa kerralla.


#rengaskärry #rengaskärryt #autonrenkaille

Rengastalo Oy

Rengastalo on kuljetusvälineiden erikoisliike Malmilla. Myymme,

maahantuomme ja valmistamme Suomessa ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita kuljetusvälineitä.

#rengastalo #nokkakarry

Myymälän aukioloajat

 

Ma–ke klo 8–16

To klo 8–18

Pe klo 8–16

Verkkokauppa 24/7

www.rengastalo.fi

Yhteystiedot

 

info@rengastalo.fi

09 454 2670

Kirkonkyläntie 35

(navigaattori Tukkisillankuja 2)

00700 Helsinki

www.nokkakarry.fi

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Tilaukset

 

Myymälästä

Verkkokaupasta

Sähköpostilla

Soittamalla

Chatista

© 2020 Rengastalo Oy