top of page

Rengastalo 86 vuotta

Tänään 15.12.2018 on kulunut tasan 86 vuotta Rengastalon perustamisesta. 86 vuotta on pitkä aika mille tahansa yritykselle ja on todella hienoa olla osa Rengastalon tarinaa. Hienoa olla mukana valmistamassa kotimaisia huippulaatuisia tuoteita, jotka aidosti tehdään kestämään.


Rengastalo nimi on pelkästään nimenä käytettynä usein hieman harhaanjohtava. Nimi yhdistetään usein autonrenkaisiin. Meillä ei kuitenkaan nykyisin myydä autonrenkaita, vaikka kyselyjen perusteella sitäkin kannattaisi harkita. Rengastalon nimi on kuitenkin lähes poikkeuksetta tuttu siellä missä tarvitaan parhaita kuljetusvälineitä ja niiden laatuun täytyy voida luottaa.


Onnea Rengastalo 86v
Onnea Rengastalo 86v

Rengastalo logo
Rengastalo logo


Rengastalon historiaa


Vuonna 1932 nuoressa Suomen tasavallassa tapahtui paljon. Mäntsälässä valmisteltiin kapinaa, kieltolaki äänestettiin kumoon kansanäänestyksellä ja perustettiin Oy Alkoholiliike Ab. Vaikka yhteiskunnassa kuohui, vireän maan talouselämän pyörät rullasivat vauhdilla. 

Aika oli suotuisa myös uusille liikeajatuksille. Pyöriä pyörittämään tarvittiin pyöriä. Tämän ymmärsi Harry Siikava ja perusti tänä maamme historiaan jääneenä vuonna yrityksen O.Y. Siikava & Kump., joka nyt tunnetaan nimellä Rengastalo Oy. Yrityksen, joka sananmukaisesti on ollut mukana pyörittämässä osaltaan maamme talouselämää lukuisilla eri toimialoilla.

Oikea pyörä oikeaan paikkaan. Tämä ohjenuora aina mielessä Rengastalo paneutui asiakkaiden ongelmiin. Niin löysivät paikkansa maatiloille maitokärryt, tuotantolaitoksille nostovaunut sekä varastokärryt ja sairaaloihin omat erikoistuotteensa.

Kuluneiden 86:n vuoden aikana tuskin yksikään suomalainen on välttynyt näkemästä Rengastalon tuotteita. Näihin vuosiin on mahtunut paljon, niin maamme historiassa kuin yrityksenkin toiminnassa. Sukupolvet ovat vaihtuneet, mutta kuten tiedämme, niin myös Rengastalossa. Työ jatkuu ja pyrimme näyttämään myös käytännössä mihin alan kunniakkaimmat perinteet velvoittavat.

bottom of page