Apuvälineet rakennusalalle ja kiinteistöjenhoitoon

Rengastalosta saat maan parhaan valikoiman ensiluokkaisia apuvälineitä rakennusalan yrityksien ja kiinteistönhuollon ammattilaisten tarpeisiin. Meiltä et löydä kertakäyttötavaraa vaan ainoastaan luotettavia käyttöön tarkoitettuja työtä helpottavia apuvälineitä. Rakennusalalla työvälineet lasketaan usein mukaan urakan kustannuksiin ja sen takia hankitaan halvimmat mahdolliset välineet. Haluamme tarjota kunnollisia vaihtoehtoja jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen ja joihin voi luottaa. Meidän tuotteet kestävät takuulla urakasta toiseen ja pidemmällä aikavälillä saavutetaan huomattavia säästöjä sekä käyttäjätyytyväisyys on hyvä.

Ylivoimaista käytettävyyttä, kestävyyttä ja ergonomiaa

Meille työvälineiden ergonomia, luotettavuus ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Meidän tuotteisiin voit luottaa kiireen keskellä ja vähentää kiirettä tekemällä hommat nopeammin kunnollisilla välineillä.

Mitä jos nokkakärryt varastetaan?

Meillä on monta tapaa estää varkauksia. Helpoin on varmasti se, että työvälineet annetaan käyttäjän vastuulle ja yksilöidään. Toinen helppo vaihtoehto on yrityksen laserleikattu nimirima tai yrityksen väreihin pulverimaalattu erikoisväritys. Kolmas vaihtoehto on välineisiin asennettava GPS-seurantalaite. 

Laserleikattu nimirima nokkakärryssä
GPS-seuranlaite nokkakärryyn

Apuvälineet mittojen mukaan?

Suurin osa tällä sivulla esitetyistä tuotteista on vakiovalikoimamme tuotteita, tilauksesta valmistamme sopivan kuljetusvälineen kustannustehokkaasti ja nopeasti, katso esimerkkejä kohdasta Räätälöinti. Mittojen mukaan valmistetut tuotteet valmistuvat kustannustehokkaasti parissa viikossa. Voimme valmistaa erikoistuotteet vaikka yksittäiskappaleina.

Nokkakärryjen vuokraus

Nokkakärryjen tarve ei välttämättä ole jatkuva tai niitä tarvitaan vain tietyn projektin ajaksi. Vuokraamme myös laadukkaita nokkakärryjä rakennusliikkeille viikoksi, kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa. Vuokrattavat nokkakärrymme ovat oman tuotantomme luotettavaa mallia RT 120. Voimme vuokrata myös muita tuotteitamme.

Esimerkkinä nokkakärry RT 120 viikoksi on 20€ tai kuukaudeksi 50€. Lue lisää vuokrauksesta täältä. Hinnat alv0%.

Suosittuja tuotteita

Hinnat alv0%