top of page

Kestävät työvälineet rakennusalalle

Suosittuja tuotteita

Hinnat alv0%

Rengastalosta saat maan parhaan valikoiman laadukkaita työvälineitä rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin. Meiltä et löydä kertakäyttötavaraa vaan ainoastaan luotettavia päivittäiseen käyttöön tehtyjä ja työtä helpottavia apuvälineitä. Haluamme tarjota kunnollisia vaihtoehtoja jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen ja joihin voit luottaa. Meidän tuotteet kestävät takuulla urakasta toiseen ja pidemmällä aikavälillä saavutetaan huomattavia säästöjä sekä käyttäjät ovat tyytyväisiä. Rengastalon välineillä hommat tulee tehdyksi.

Ylivoimaista käytettävyyttä, kestävyyttä ja ergonomiaa

Meille työvälineiden ergonomia, luotettavuus ja kestävyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Meidän tuotteisiin voit luottaa kiireen keskellä ja säästää aikaa kunnollisilla välineillä.

Mitä jos nokkakärryt häviää tai varastetaan?

Helpoin tapa välttää työvälineiden katoaminen on se, että työvälineet annetaan tietyn käyttäjän vastuulle ja yksilöidään. Toinen helppo tapa yksilöintiin on yrityksen laserleikattu nimirima tai yrityksen väreihin pulverimaalattu erikoisväritys. Kolmas vaihtoehto on nokkakärryihin asennettava GPS-seurantalaite. 

Laserleikattu nimirima nokkakärryssä
GPS-seuranlaite nokkakärryyn

Työvälineet mittojen mukaan? Onnistuu parissa viikossa!

Suurin osa tällä sivulla esitetyistä tuotteista on vakiovalikoimamme tuotteita, tilauksesta valmistamme sopivan kuljetusvälineen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Esimerkkejä mittatilaustuotteista löydät täältä Räätälöinti. Mittojen mukaan valmistetut tuotteet valmistuvat kustannustehokkaasti parissa viikossa. Voimme valmistaa erikoistuotteet vaikka yksittäiskappaleina.

Nokkakärryjen vuokraus

Nokkakärryjen tarve ei välttämättä ole jatkuva, jos niitä tarvitaan vain tietyn projektin ajaksi. Vuokraamme myös laadukkaita nokkakärryjä rakennusliikkeille viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa. Vuokrattavat nokkakärrymme ovat oman tuotantomme luotettavaa mallia RT 120. Voimme vuokrata myös muita tuotteitamme.

Esimerkkinä nokkakärry RT 120 viikoksi hintaan 20€ tai kuukaudeksi 50€. Lue lisää vuokrauksesta täältä. Hinnat alv0%.

Katso tuoteryhmiä