top of page

Rengastalo Oy

Rengastalo Annankadulla 1930-luvulla

Rengastalo Annankadulla 1930-luvulla

Rengastalolla on pitkät ja kunniakkaat perinteet ja olemme Suomen vanhin kuljetusvälineiden erikoisliike. 90 vuotta sitten vuonna 1932 Harry Siikava perusti O.Y. Siikava & Kump -nimisen yrityksen, joka sittemmin sai nimekseen Rengastalo. Nimestämme huolimatta emme myy autonrenkaita vaan valikoimamme käsittää erilaisia kuljetusvälineitä monien eri toimialojen tarpeisiin.

 

Vuosikymmenten saatossa olemme toimittaneet maitokärryjä maatiloille, nostovaunuja tuotantolaitoksille ja erikoistuotteita sairaaloihin. Nykyisin vastaamme lukuisilla eri aloilla toimivien yritysten erityistarpeisiin ja palvelemme mm. kuljetus- ja muuttoliikkeitä, rakennusalaa ja auto- ja rengasliikkeitä. Oman tuotantomme kuljetusvälineet ovat oman suunnittelutyömme tulosta ja valmistettu Suomessa. Kotimaisen valmistuksen myötä voimme olla varmoja siitä, että laatu ja toiminnallisuus vastaavat suomalaisten käyttäjien tottumuksia ja odotuksia. Löydät valikoimistamme nokkakärryt, varastokärryt, rengaskärryt ja muut erikoiskärryt kaikenlaisiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin.

Oman tuotantomme lisäksi tuomme maahan mm. huippulaatuisia Expresso-alumiinikärryjä Saksasta ja japanilaisia PreStar-lavavaunuja. Molemmat ovat markkinajohtajia omissa maissaan ja kansainvälisesti erittäin haluttuja laatutuotteita.

Saksalaiset akkukäyttöiset CargoMaster-porraskiipijät ovat nekin käytettävyydeltään ja turvallisuudeltaan ehdotonta maailman huippua.

Meillä on myös kattava valikoima kaluste- ja teollisuuspyöriä eri valmistajilta. Pyörävalikoimamme on kokonaisuudessaan maan suurimpia.

 

Autamme asiakkaitamme löytämään yhä parempia ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olemme sekä kiitollisia että ylpeitä siitä, että alan johtavat yritykset ja ammattilaiset kääntyvät puoleemme hakiessaan uusia ratkaisuja.

 

Tällä sivustolla esitellyt tuotteet kuuluvat vakiotuotevalikoimaamme, mutta tilauksesta valmistamme juuri sinulle sopivan kuljetusvälineen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Napsauttamalla kohtaa Räätälöinti pääset katsomaan joitakin esimerkkejä asiakkaillemme mittatilaustyönä tekemistämme tuotteista.

Alan johtavana yrityksenä tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme alan parhaat laatutuotteet ja parasta asiakaspalvelua. Hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla sijaitsevat ajanmukaiset toimitilamme auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme sujuvasti ja laadukkaasti. Pitkät perinteemme, kokemuksemme ja ammattitaitomme antavat meille mahdollisuuden palvella sinua entistä paremmin.

bottom of page