top of page

Rengastalo Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot

Ellei tarjous- tai tilausvaiheessa ole toisin sovittu, myynti- ja toimitusehtomme ovat seuraavat:

 1. Verkkokauppamme hinnat ovat esitetty arvonlisäverottomina. Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Kassalla näet tilauksen kokonaissumman ja arvonlisäveron määrän.

 2. Hinnat ovat tarjous-/tilauspäivän myyntihintoja, vapaasti varastossamme Helsingissä.

 3. Tuotteiden saatavuus välimyyntivarauksin.

 4. Lähetys- ja pakkauskulut veloitamme hinnastomme mukaisesti. 

 5. Tavara toimitetaan asiakkaan vastuulla ja vakuutetaan ainoastaan pyynnöstä.

 6. Oikein toimitettujen ja käyttämättömien vakiotuotteiden palautuksesta hyvitämme 85 % tuotteiden laskutusarvosta. Palautusaika on 10 päivää.

 7. Hyvitämme vain etukäteen sovitut palautukset. Palauttaja maksaa aina rahdin. Erikoistuotteita tai erikoistarjouksena myytyjä tuotteita emme hyväksy palautettaviksi.

 8. Tuotetta, toimitusta tai hintaa koskevat huomautukset on tehtävä kahdeksan (8) päivän kuluessa laskun saapumisesta tilaajalle.

 9. Maksuehto yritystiliasiakkaillemme on 14 pv netto. Verkkokauppatilauksille mahdollista valita luottokorttimaksu, verkkopankkimaksut tai lasku Klarnan kautta. Luottokelpoisuus tarkistetaan.

 10. Viivästyneistä suorituksista veloitamme korkolakiin (633/82) perustuen 10 %:n viivästyskoron. Perimme myös kiinteän perintämaksun 25 euroa. Jos viivästys on toistuva, pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa asiakkaan maksu- ja toimitusehtoja jatkossa.

 11. Tilauksesta tehtävistä erikoistuotteista voimme periä 1/3 ennakkomaksun. Tilatun erikoistuotteen voi perua kolme (3) päivää tilauspäivästä, jonka jälkeen veloitamme valmistusasteen mukaan.

 12. Omistusoikeus toimitettuun tavaraan säilyy toimittajalla, kunnes kauppahinta mahdollisine viivästysmaksuineen on kokonaan maksettu. Tämä koskee myös toimitettua tavaraa, joka on asennettu tai muulla tavalla liitetty tuotteeseen tai tavaraan, jonka tilaaja on ottanut haltuunsa myyntiä varten.

 13. Takuu

  • Tuotteidemme takuu on vähintään yksi (1) vuosi ostopäivästä (akut 6 kk). Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Takuu ei koske normaalia, käytöstä johtuvaa kulumista, eikä väärästä käytöstä johtuvia vikoja. Korjaamme takuun alaiset viat tai vaihdamme osan/tuotteen uuteen harkintamme mukaan. Jos tuote pitää palauttaa meille toimenpiteitä varten, kaikki palautukseen liittyvät kulut ovat asiakkaan vastuulla.

  • Rengastalo on ylpeä oman kotimaisen tuotantomme laadukkaista tuotteista. Oman tuotantomme teräksestä valmistettujen normaalihintaisten tuotteiden (RT-, ja Rengastalo-tuotteet) rungoille annamme 10 vuoden takuun (12-2019 jälkeen ostetut tuotteet), joka kattaa materiaali- ja valmistuvirheet kohdan 13.1 mukaisilla ehdoilla.

   • Takuu koskee vain normaalihintaisia tuotteita eli takuu ei koske alennettuja tuotteita.​

   • Takuu koskee vain suoraan Rengastalosta hankittuja normaalihintaisia tuotteita.

 14. Hinnat perustuvat tarjous-/tilauspäivänä voimassa oleviin materiaalihintoihin, rahtikustannuksiin, valuuttakursseihin, arvonlisäveroon, tullimaksuihin ja muihin viranomaissäädöksiin. Mikäli mainituissa tekijöissä tapahtuu muutoksia tavaran toimituspäivään mennessä, pidätämme itsellämme oikeuden vastaaviin tarkistuksiin.

 15. Lähetämme aina tilausvahvistuksen ja tilauksen tietoihin liittyvät huomautukset tehtävä 7 päivän sisällä tilausvahvistuksesta.

 16. Noudettavaksi tilattuja tuotteita pidämme varattuna kaksi viikkoa tilauksesta. Maksettujen noudettavien tuotteiden säilyttämisestä voimme periä vuokraa kahden viikon jälkeen. 6 kuukauden kuluttua noutamattomasta maksetusta tilauksesta omistusoikeus palautuu Rengastalolle.

Tehdessään tilauksen ostaja hyväksyy yllämainitut ehdot.

bottom of page